ЦВЕТЕТО НА ЖИВОТА И ЖИТНИТЕ КРЪГОВЕ

Какво представляват Житните кръгове? Рисунки в житата … и много повече. За който още не е чувал може първо да разгледа галерията. След това ще дам пояснения. Знаете ли, че Житните кръгове са загадка и за учените все още? Въпросът остава неотговорен и досега:Кой изписва житните кръгове в житата – хора или извънземен висш разум?


Първо забележете, че рисунките на Житните кръгове са с правилни геометрични форми, извлечени са всички от рисунката на Цветето на Живота.
Тази наука за правилните геометрични форми се нарича сакрална геометрия. Древни, развити народи са познавали тази наука и са я използвали. В изкуството още се наблюдават останки от тази сакрална геометрия – с правилни геометрични форми, предавали са се чрез поколенията. Срещат се подобни форми изобразени в тавани на църкви, къщи, в подови настилки, в строителството на домове, древни храмове, изписват се по стени на древни сгради. Можем да ги видим и в древни шевици, даже в нашенски шарки и шевици, на древните българи се среща тази сакрална геометрия.

Знае се, че кръговете в житата се изписват  за секунди, минути на огромни площи ниви, като житата остават цели, сплетени. Житата не са скъсани, а сплетени и така се получават двата различни цвята.
Това са го установили от камера, поставена на една нива, която камера заснема изписването на житен кръг за минута, две.
Кой човек би могъл да сплете тези стръкове за минута? Или каква земна технология?
И ако има такава технология защо се крие от човечеството?

Две са основните тези за изписването на житните кръгове
– тези житни кръгове се изписват от хора с развита технология
-и втората от извънземен висш разум.

Сега да погледнем за и против, плюсовете и минусите на едната и другата теория. А всеки може да си приеме своята или да си развие нова, въпрос на личен избор.

Да приемем, че тези житни кръгове се изписват от хора с технология, която на нас не ни е известна … с много въпросителни.
Кои хора ще си играят да изписват кръгове в житата за без пари?
И ако го правят, ще трябва да имат някаква цел и още повече да харчат пари за висша технология, само за да си рисуват рисунки !?! … с много въпросителни остава също и този въпрос. Каква е целта за изписването на житни кръгове?
Колко човека от Земята изобщо разбират значението на тези рисунки според вас?
Ще ви кажа честно, че и аз още не ги разбирам всичките мои пиктограми, които съм ги рисувала, разбирането идва бавно с осъзнаването. Защото разбирането не идва от ума, а от висшия аспект на душата в нас, която съдържа в себе си цялото знание, тоест интуитивно. В България има арх. Марияна Везнева и може би още един двама, човека, броят се на пръсти, които разбират значението на тези рисунки. Значи и този въпрос остава с много неизвестни …
Не може човеци, които не разбират значението на пиктограмите да рисуват пиктограми и да харачат пари за технологии за пиктограми, следва извода.
Следващият въпрос е, като допуснем, че всички тези неотговорени въпроси до сега са възможни и като допуснем до тук че всичко това е възможно … макар че станаха много неизвестните … да допуснем че е възможно…
Следва следващият въпрос – Колко хора от Земята могат да рисуват тези рисунки, не да ги копират от нарисувани вече, готови, а колко имат идея в главата си и могат от нищото да нарисуват тази идея и да я възпроизведат с пергел, молив и линия?

Аз знам. Направих изследване, защото много време търся хора подобно на мен, които рисуват Цветето на живота. Направих проучване в един американски сайт. Казва се – fineartamerica. Там публикуват хора от цял свят творбите си и ги продават. И аз публикувах няколко, но не е защитен, американците лансират своите творци предимно, останалите не се виждат от търсачките. Към чужденците се отнасят с пренебрежение, тоест и към нас също. И така на този сайт пуснах конкурс, щото така процедират там за Цветето на живота рисувано на ръка. Знаете ли, че от цял сайт с милиони участници от цял свят никой не знаеше какво е това Цветето на Живота и още по-малко как се рисуват тези рисунки с пергел и молив. Само една жена пусна две, при право на участие с три, но бяха толкова детски, не бяха за конкурс. И все пак там се намери сред милионите един човек, който рисува сакрална геометрия и Цветето на Живота. Намери се един сред милиони…. нали разбирате каква е възможността житните кръгове да се рисуват от хора? Но той наблягаше повече на мъжкия аспект, линиите в Цветето на живота. Докато аз рисувам засега женския аспект – кръговете. Но в природата така и така мъжкия аспект преобладава, тоест има нужда от женския аспект повече, за да се облагородяваме. Макар че линиите, Кубът на Метатрон изглеждат много по … не знам, там се вижда всичко триизмерно, страхотно е, но може и да се съчетаят двата аспекта в едно, което ще е уникално творение. Та този човек си продаваше рисунките от пет до десет хиляди долара. Ами да е жив и здрав, щом може и няма предлагане, а има търсене … Та мисълта ми беше, че много малко хора разбират значението на пиктограмите от житните кръгове, защото те не се разбират от ума, а от душата, интуитивно. Получава се с желание, време и осъзнаване. И още по-малко хора могат да нарисуват нещо без да са го виждали вече, защото всяка нова рисунка е нова в житните кръгове, не се повтаря … като моите рисунки… Това беше шега, но винаги съм се чудела на това, че от една и съща основа може да се извлекат толкова много различни идеи, а то било защото се извличат идеи от живота и както живота е многообразен и уникален, така и идеите в Цветето на живота са многообразни и уникални.
Стигнахме до въпроса – колко хора могат да рисуват Цветето на живота, за да го изобразят в житен кръг и колко могат да изпратят послание ново, лична идея, пиктограма от тях за света … и колко ще го споделят чрез житен кръг, а не чрез рисунка примерно?…
Въпросите мога да ги задавам до безкрай, но няма смисъл, аз съм приела вече отговор за този въпрос. За мен тези житни кръгове се изобразяват от Висш разум, който и на мен ми дава идеи за творчество. Какво представлява, как изглежда, не знам.
Всеки може да събере две и две. Опитайте се да нарисувате поне една рисунка на лист и ще разберете кой как и защо може да рисува житни кръгове. Само толкова ви е нужно, направете една рисунка с основа Цветето на живота, извлечете идея на нова рисунка от тази основа и ще разберете, всичко ще ви се проясни за житните кръгове и за тълкуванието им.

Говори се още за житните кръгове, че променят нивото на радиация и магнитното поле, което се отразява на съзнанието на хората.

Говори се също, че чрез тези кръгове Висш разум помага на човечеството да издигне съзнанието си на по-високо ниво и да избегне природните катаклизми и войните, които вече са се разпрострели до краен предел.

Споменах, че рисунките на житните кръгове също са извлечени от Цветето на Живота(може да разберете по правилните форми и конструкции, които се изучават от сакралната геометрия) и са висша медитация.

Всички сътворения във Вселената, включително и човек, планети, атоми,  са с правилни пропорции, съотношения, взети от Цветето на Живота или с други думи казано съответстващи на пропорциите в Цветето на живота.
Рисуването на Цветето на живота за  мен  е изкуство на бъдещето и за осъзнати хора, защото всички послания на житни кръгове се дават и са рисувани като е използвана същата основа – Цветето на Живота.
Тоест и Висшия разум използва Цветето на Живота, за да предаде своите послания на човечеството и Творецът е използвал Цветето на Живота, за да сътвори света.
Доколкото знам не са виждани космически обекти при изписването на житните кръгове, но много изследователи смятат, че това е дело на извънземен висш разум. Има и много други предположения, но който и малко може да рисува ще свърже две и две. За мен е невъзможно обикновен човешки ум да направи и сътвори подобни неща, защото тези рисунки не се разбират от ума, а от подсъзнанието или от Висшето съзнание на човешката душа. Ако човечеството има толкова развита технология и съзнание с които да се правят подобни неща, тогава
нямаше да руши Себе си и майката Земя, която го храни, Природата.

Това знание, което се дава за значението и рисуването на  Житните кръгове и за Цветето на живота се дава от Висш разум или от Висшия аспект на нашата душа, който разбира езика на кръговете и знае как да ги чертае в житата.
Но вече и на осъзнато ниво ни се дава това знание, да го разбираме и да се осъзнаваме чрез него, за по-добро бъдеще на цялата планета.

На един учен/питагорски институт в Дрезден / му се дава знанието за чертаене и оформяне на един житен кръг.
В този клип се обяснява как се рисува Цветето на Живота и как се извлича друга рисунка от тази основа. Моят начин е почти същият, само сменям основите.

Явно е дошло време да се открият някои забулени тайни за човечеството.
За връзка с мен, пишете на: dinkova.cveta@gmail.com

Всички права запазени от © Цвета Динкова

One response to “ЦВЕТЕТО НА ЖИВОТА И ЖИТНИТЕ КРЪГОВЕ

  1. Pingback: СВЕЩЕНА ГЕОМЕТРИЯ – ВЪВЕДЕНИЕ | Sacred Geometry·

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s