Основа 144


Така нарекох основата, която ползвам за рисунките, защото съдържа 144 енергийни връзки. Тя уникална, споделих в предишна публикуция, че ме впечатли повече от Кубът на Метатрон.  За него знаем, че съдържа 13 информационни системи в себе си, първата от които е за Платоновите тела. Всички тези фигури от Свещената геометрия идват от шестото измерение. Ние сме в третото. Башар е контактьор от четвърто измерение … споменавам, за да добиете представа. Тези фигури всички представляват пиктограми, защото носят безкрайно много информация в себе си. Който може да чете Свещена геометрия, чете от рисунките като от отворена книга. Наричат ги още Арктуриански кодове тези рисунки, защото кодират нашето ДНК за духовно изцеление и израстване, но не е нужно всичко да се разбира с ума, умът понякога се явява пречка. Важното е да се усещат със сърцето и душата. Това знание всеки го носи в себе си, в душата си и е нужно само да си го припомним.
За тази уникална фигура нищо не знаех до днес и днес за първи път видях писано в нета. Свързват я с музиката, ще останете очаровани толкова много неща съдържа тази основа. Постарах се да събера инфо.
Това е едната връзка за музиката и основа 144. Питам се, това значи ли, че може да се пишат музикални творби от рисунките? Както Леонардо да Винчи е извличал откритията си от Цветето на Живота?
Aetherforce

Това е друга връзка, можете да видите че от тази рисунка се получава триизмерният вариант на Цветето на Живота и Дървото на Живота в три аспекта.
Esotericonline

Аз днес се кодирах с два Звездни тетраедъра в една рисунка. Когато се задвижат се получава Мер-Ка-Ба. А какво ли значи две Мер-Ка-Би в едно? Тази рисунка я рисувам за пети път/пет пъти се кодирам с нея/ и се получава различна, различен аспект извличам от живота, защото всичко в тези рисунки се съдържа в живота. Един път едни фигури изпъкват на преден план, друг пъти други, преплитат се. Във страничката си споделям също за тази основа.
Основа 144

2 responses to “Основа 144

  1. Pingback: 144 ЕНЕРГИЙНИ ВРЪЗКИ | The collection free wallpapers·

  2. Pingback: Архиометър | Sacred Geometry·

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s