Трето око-/Аджна- шеста чакра/втора част

ТРЕТО ОКО – Продължение/втора част/

Казах, че прозореца на къщата се явява око и зад него е Духа на къщата, духовната-а тя е наблюдателя -ти с твоето око
И така в принципа навътре и вътре матрьошките/кукли, матрици/ можеш да стигнеш до завесата на светая си светих в теб и да видиш отвъд истината в ядро. То си e което е вложено във всеки, но да се върна на окото пак. То си е което е вкоренено у всеки -И.П.
-Ето да кажа за окото най-сетне и аз. Не свиквай с нищо, осъзнавай всичко. Това е друг вид мислене, образно.-И.П.
-Не свиквай с нищо, съзнавай всичко, ще го запомня
Значи ако може да види човек в себе си, то навън всичко е отражение, ще може и навън, както с ума. Ако овладееш собствения си ум, овладял си ума на света.
Като гледам през прозореца и затворя очи, виждам негатив,
но не можах да направя аналог с третото око.
По-плътната материя, която се вижда по-светла в негатив е по-малко духовна ли. Какво трябва да ми говори този негатив?
А какво е да виждаш през третото око не знам, то с какво е по-различно от това да виждаш с Духа?
Само знам, че човек отделен от Духа не може нищо, колкото и да си говорят за майсторството, което сами постигали. И Христос не е бил сам. Да, силата е в единството, ти го каза. Аз и Отец едно сме, беше казано. А на друго място се казваше, че Отец, Син и Дух са едно и Сина не е извършил нито едно чудо без Духа.
Окото е орган, който приема светлината. Всичко е енергия, всичко е светлина. Обяснението, което дават някои че тъмнината била липса на светлина изобщо не мога да го приема. Вселената не знаела липси и думичката не. По-разбираемо ми е, че и тъмнината е друга честота на светлината, която окото приема като тъмнина.
-Да. Та за окото щях да кажа, че днес на база на това окултно знание има за слепите създадено електронно око и то вижда като в експеримента, който ти дадох. Вижда като светлина енергията на плътните неща, а светлината като проекция на материята, черен фон.
Слепите затова изглежда са по-близо до Духа и съзнаването на нещата, лишени са от илюзията да виждат света като другите – цветен. Те го виждат първичен във функция първична на окото чрез това електронно око. И ако е така какво следва е окото?-И.П.
-Не питаш това, дето се знае, че е духовен орган, който вижда невидимото за окото човешко. Другото го споменаваш, че вижда първично, черно-бяло. Който разбира първичния език/едно, нула/, навярно ще разбира и езика на окото.
Споменаваш, че и човек включва духовното си зрение, когато другото не му е достатъчно, когато иска да знае и разбира повече. И двете очи отчитат светлината. И съзнанието било светлина. Навярно щом всичко е енергия и светлината също.
-ОК. Духовен е съзнатия индивид, но не разчитай съзнаването да ти оправи битието. Това не значи да се върнеш към съня. Ще ти обясня кратко сега. Малцина са съзнаващите и те са част от цялото спящо дарено еднакво с интелигентната божия искра, така те имат общата сила на цялото, колко и съзнати да са, поради дуалната природа на хомо сапиенс, сътворците елохим се погрижили да отнемат силата на индивида.
Излъчен от стадото като я разпределили в стадото, щото всеки духовен на база дуалното си-животинско и божие, ако тъй ставащ духовен добиеше силата, може би да срути света по
каприз стар свой битеен, нали?
Ето защо духовността е и смирение, виждаш, че нищо не
щеш да сториш в повече, освен да съзнаеш реда на нещата.
И ето ти пример за това: ню ейдж набляга на постулата което е вътре и на вън е в света, не лъже, но създава поредната илюзия в това твърдение според което съзнатия индивид,
вярващ на близкото до окулта на херметиката ню ейдж течение смята, че щом света на вън е копеле, то сам той макар съзнат, не е съзнат на принципа „каквото вътре, това и вън“ хаха
Истината е проста казах я. Никой съзнат не е съзнат, съмняващ се вътре си.
Когато си в хармония разбираш и що света навън е друг, ако ти си сам бог в теб. Нека да поясня:
Света навън е друг, щото малцина са индивидите и те като част от стадото казах нямат индивидуалната сила за всеобщата промяна, докато стадото, тълпа не стане цяло, стадо от агнеци.
Така нивга навън не ще е твоя свят. Какво да се прави тогава и как?
В е смисъла кога агнец ще се възнесе хомо сапиенс в други вибрации, ще ти кажа и това:
Поетапно винаги е било, така е и сега! Какво ще рече това?
Че словото е вездесъщо и кой го открие в себе си, въздава го в делата си, съзнат и духовен е, но битейно някак невъзможен в обществото на стадото еманиращо бога-пари в име.
Как да устои духовността си и как я устоява хомо сапиенс? Историята е пълна с примери от които ще видиш ясно защо е отнета индивидуалната сила когато духовното се съзнае от човека. Ше ти кажа и това сега, да видиш как ако това отнемане е зло, всяко зло, за добро е .
Това отнемане на тази сила е вид манипулация на база светлинни кодове някога в ДНК нишките на първите Адам и Ева кам 480 двойки, 4 раси хомо сапиенс. От думата манипулация
разбираш и боговете кои били наречени елохим/дълга тема тук е защо така станало/
Ами горчив опит на елохим досъздателите и съ-творци от преди-дарения биоиндивид с пълната гама кодове на ДНК, в 3де системите усвояващ словото бързо, израствал към духа и нямало време да притъпи животинското си. Тъй имащ индивидуалната сила, цивилизации можел да
създава и унищожава, ето защо е добро, че от към ДНК нишките хомо сапиенс е скопен днес.
Знаеш, че и атомната бомба е на тоя принцип. Да натисне копче, не зависи едностранно от един.
Тъй стадото търси единство и еманира в социални структури, да си навие на масраф.
А как се казва и така, хората-хора потискат в тия две социални сфери и роби са им хора до днес. Виждаш, че не е узрял плода/ хомо сапиенс/ да е брат с брата си и да еманира агнеца.
В тоя смисъл духовните в историята водачи поддаващи се в обида на егото си дуално нямат.
Тъй индивидуалната сила отнета им в ДНК, са увличали в религиозни войни тълпи, вярващи им и поразии до днес вършат. Та свят, духовен човек е само смирения, който знае реда на нещата и не става владика, създаващ нови бедствия, деструкции. Явяването на агнеца и въпросното пришествие ще се случи, когато стадото стане също то, цялото стадо от агнеци, когато край него ин и ян еманации от ляво и дясно на
тая среда се наредят по равно като овце и кози, как пише в Библията.
До този миг, спасението и удовлетворението за духовния е да намира общение с подобни нему тъй в 3д глаголите
си, да устоява уверенията си с които Духа го е осенил, тъй и спящите облажени ще са от тази индивидна еманация
и без сила ще се пробуждат. И светът лека по лека ще се променя, това ще са 230000 години, времето на великата скръб, както пише и в Библията, вече сме в тоя линеен отрязък.
Просто далеч от истината за това време, но не се ли търси днес, утре не се намира. Тъй времето се удълъжава, хаха.
Има и една явна тайна-индивидуално пришествието е всеки божи ден в линеара за поетапно тъй съзнание и възхождащи в светлината-кози-агнец, овци пред трона божи.
Но обясних за цялото кога и дали ще стане. Е то ще стане, че кое се отдало да се върне все някога е нужно/ама кога е друг въпрос касаещо цивилизацията на хомо сапиенс не и индивидите излачени от нея в прякото сисношение с Бог.-И.П.
-Точно това исках да науча
-Знам, кое трябва да узнаваш, но ще го узнаваш, когато можеш да го достигаш.-И.П.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s