ВРЕМЕ И СВЕЩЕНА ГЕОМЕТРИЯ

Осъзнаване 30.04.16

Осъзнаване 30.04.16 г.
„ВРЕМЕТО не Съществува и Никога не е Съществувало“
Тези думи ме провокираха да споделя нещо с вас, това до което достигам.
За да разберем дали едно нещо съществува или не първо трябва да си отговорим на въпроса, какво представлява то? Времето не съществува примерно защото е илюзия/а какво е илюзия?/. Но по тази логика и пространството е илюзия и материята и ние самите и света в който живеем и какво следва от всичко? „Всичко е относително“, а всяко относително нещо се променя спрямо време, пространство и човек. Това е илюзията така наречена. Вечното е неотносително и непроменимо. И който казва, че времето не съществува, всъщност казва, че и ние не съществуваме. Поне аз така го разбирам. И какво следва от това? Ако ние не съществуваме всичко си губи смисъла. Въпроса е как да съществуваме, защо, какво, къде … а не да си заравяме главата в пясъка, да отричаме. Поне аз така виждам нещата.
Тези, които отричат съществуването на времето го правят за наше добро, разбира се, за да се научим да живеем в СЕГА. Това наистина е важно за осъзнаването и пробуждането на човека. … но, не е цялостното учение. Ще ви обясня, това което разбрах и ще го свържа и със Свещената геометрия, щото и тя точно това прави, помага ни да се осъзнаваме и да живеем цялостно.
Много хора се питат защо не разбирам тези рисунки от Свещената геометрия. И аз доскоро не ги разбирах. Много също се питат и защо живеем в миналото и бъдещето, а не в сега.
Ще ви обясня. Нашият мозък има две полукълба. Едното е полукълбото на Ума, лявото. Той прави заключения, вижда обекти, не цялото, вижда начало и край, вижда живота и смъртта, промените, времето, миналото и бъдещето. Дясното полукълбо е което вижда СЕГА, разбира от интуиция и Свещена геометрия също, вижда Цялото, вижда всички свързани като едно Цяло. Обикновено дясното полукълбо е спящо в повечето хора и затова те живеят като виждат света през очите на Ума. И този поглед е погледа на страха, на непрестанни промени. Другият поглед, на дясното полукълбо е погледа през очите на Духа или през очите на Бога. Там няма страх, няма ограничения, всичко е възможно. Когато човек пробуди това си мозъчно полукълбо започва да разбира и неговия език и езика на Свещената геометрия. Докато е спящо, от ума тези картини не се разбират и този духовен език вселенски. Това са два свята на ума и на Духа. Но това не значи, че човек трябва да забрави единия си свят и да живее само в другия. Напротив. Една птица може ли да лети с едно крило? Кажете ми? … Ами това е от мен за Времето-Минало, СЕГА, Бъдеще. Имах на сърце да го споделя. Един вид живота в СЕГА активира, задейства, кара спящото ни дясно полукълбо да заработи. Същото правят и рисунките от Свещената геометрия и Житните кръгове.  Те са свързани с нашето ДНК, Светлинни кодове и ни помагат да се събудим и излезем от Матрицата.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s