Торус

Torus-black-white-painting-471905
Торус се нарича геометрична фигура с формата на геврек, образувана от завъртането на окръжност около ос, много окръжности в една фигура. Тази фигура е основен модел на Вселената, универсална форма. Този модел е вграден в много изкуства, използва се в математиката, биологията, химията, свързва се със свободната енергия и Никола Тесла. Тази геометрична фигура е код, ключ за много тайнства на вселената. Балансиран, саморегулиращ се и винаги цял.
През 1921г. Айнщайн печели нобелова награда за откриването на Торус. Математиците наричат този модел ротационна повърхнина. Балансиран, саморегулиращ се и винаги цял. Дуейн Елджин обяснява, че Торус е първичен модел, който природата използва във всеки мащаб. Може да се види в отрязана ябълка, в отрязан портокал, в магнитното поле на Земята, подобно и в магнитното поле около човека, в образувало се торнадо. Можем да го видим в структурата на цяла въртяща се Галактика, в структурата на атом. Вселената е фабрика за торуси, които се развиват, казва още ученият. Движението на тази енергия в Торус излиза от центъра към периферията. Това е уместно описание и за климата на Земята също – от полюсите към екватора и обратно, връща се. Динамиката на повърхността на Слънцето е подобна. Пътуваме в море от безброй плаващи торуси. Торусът е като Духът на Вселената. Това е форма, която взема потока от енергия, но и в която влиза потока от енергия. Сравняват я със скелет, наречен Вектор на Равновесието. Това наименование идва от Фулър, учен. Използването на този модел от учените дава възможност за достигане на свободната енергия. Той става основа за устройства, които могат да генерират електричество без горене или това са нови технологии за енергия.
Всички нещастия за човечеството са поради липса на енергия.
Използването на знанията за Торус не само може да подобри, но и да промени напълно качеството на живота на планетата. Това знание, рисунки на Торус са били кодирано в много древни култури и се е запазило и до днес в икони, азбуки, рисунки на сгради като в храмът на Озирис в Египет/там и до днес се е запечатала рисунката на Цветето на Живота/, оцеляла по необикновен начин. Насим е декодирал този шифър триизмерно, нарича се Кубоктаедър, символизира 64 нишки в ДНК, 64 …/вижте статията ми за тази фигура/. Това знание е запечатано и оцеляло и до днес в Китай, под лапата на сфинкса, в два различни континента. Насим обяснява още, че тази форма 64 е кодирана/зашифрована/ в Календара на маите, в Дървото на Живота от Кабала, в древното знание Ай-Чинг е основана от 64 хексаграми и формират триизмерната фигура на Цветето на Живота-Кубоктаедър. Ефес-Турция също може да видите Цветето на Живота/основата на всички фигури от Свещената геометрия, включително и тази/, в златния храм на сикхите, Пенджам, Индия. Двойната спирала от Цветето на Живота има съвременна шифровка на 64 кодона от човешката ДНК.
Използва се за кодиране на човешката ДНК!
Повече може да разберете от тук  Thrive 2011

ПП На първа страница на сайта съм пейстнала клип от който може да видите как се рисува тази рисунка. Аз ги рисувам без да гледам нищо. И за тази има по-лесен начин за рисуване, но нямам възможност да споделям видео, поне засега.

 

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s