СЕДМИ УРОК: СЪЗДАТЕЛИ-ПРОГРАМИСТИ И ПРОГРАМИ НА МАТРИЦАТА, СЕДМИЧЕН КОД

Предупреждение! Тази публикация не е за всички! Не е за тези, които смятат, че имат свободна воля/свободната ограничена воля/! Не четете, моля! Не желая да ви разстройвам, нито да ви карам, да се замисляте! Не желая, да променям нищо в програмките на никой.
Много неща минаха през мен като осъзнаване, дори не знам от къде да започна и как да предам всичко, дали изобщо ще мога да го предам, но ще опитам. Това бяха уроците на Гая, спомняте си, но в един момент се питах, това Гая ли е или просто уроците на Духа чрез Гая, чрез мен, чрез всеки един от нас. А какво е Духа? И аз и ти, ние сме, но все пак нямам обяснение. И Духа е Живота във всички и всичко също и Създателя и Създанието, Творенията. Ние сме Живота. А какво е Живота? На много места споделят, че този свят е мая, илюзия, компютърна симулация и тем подобни. А дали е така? Кой ще ни каже?
Ето например тук 
Човечеството живее в компютърна симулация!
Наскоро гледах и един филм, сериал WestWorld, първи сезон. Очаква се втори през 2018 г.
Сюжетът се развива в някакъв парк, където хората отиват на почивка и се забавляват, играят си игрички със създадените роботи, които са почти като хора. Че чак в един момент се питаш, ние от тази илюзия ли сме, дали сме от тези роботи, създадени като хора или сме от реалността и хората?
В началото филма е доста тъжен защото ни дават, да съпреживяваме историите на роботите. Макар и роботи, те са толкова истински, макар и да играят в игра, създадена от програмист и сценарист и т.н. В началото на тази игра роботите почти нямат никакви права по сценарии срещу хората. Хората са си сложили защита като влизат в играта и не могат да бъдат убивани, но могат да убиват и всичко им е разрешено в играта. Но пък роботите не умират, щото са създадени и могат винаги да ги поправят след всяка игра и смърт, което разбира се, не помнят, щото им изтриват паметта с цел, да не страдат от преживяванията измислени в програмките.
Разбираме, че което ги доразвива роботите в съзнание, са спомените. Всеки робот си има някакъв спомен, който го държи и кара да действа по един или друг начин. Но след това ги програмират тези роботи с повече ум и им разрешават по сценарии повече неща. Интересни ми бяха въпросите на двама от роботите. И двамата зададоха на създателя си един и същ въпрос: Ние с какво сме по-различни от вас? Нямаха разлики, единствената разлика беше, че им триеха паметта, за да не страдат. Можеха да им сменят ролите, спомените, всичко. А единия робот с желание за свобода искаше сам да си пише историята, не други да му я пишат и смяташе, че си я пише като се добра до кодовете и ги изучи и промени, но и това беше програмирано от програмиста. Дори този робот каза на друг – ние сме по-добри от тях. Та от жертви роботите взеха да се превръщат в съдии в играта. Имаше и други моменти, които ми направиха впечатление, но сега целта ми е друга. Това само го вмъкнах, защото от въпросите покрай филма стигнах и до отговори. Казах си – добре, ние може да сме от роботите, може и от хората. Но каква е гаранцията, че хората също не са по-съвршени роботи, създадени от друг програмист. Каква е гаранцията, че хората не са просто от друго ниво на играта? Защото парка се наричаше илюзия, а хората живеели в реалността. И ако всичко е игра? И подобни книжки има, като книжката „Живота е игра“. Тесла е на същото мнение, а на него му вярвам, след като съм изпитала думите, разбира се. Не обичам игричките или как да кажа, обичам сама да си пиша историите. Та ако всичко е игра за мен живота си губи смисъла и се превръща в безсмислие.
Но осъзнах също, че когато човек е близо до смъртта е много близо и до живота, в смисъл, че онова, което не те убива, те прави по-силен. Та казах си, че ако виждам безсмислието във всичко, то навярно ще видя и смисъла, щото всеки край е свързан с началото и е ново начало.
Та видях смисъла в това, да знам кодовете и да си пиша историите, да бъда програмиста или най-малко, да имам достъп до програмиста.
И отговорите дойдоха. Кодовете на Матрицата са Цветето на Живота, седмичен код. Кодовете на музиката са седемте ноти. Кодовете на времето са седемте дни на седмицата. Кодовете на Цветето на Живота са седемте кръга. Кодовете на светлината са седемте цвята на дъгата. Кодовете на сътворението са Седемте Елохим и от тук всичко до което се докоснем е океан от знание. Например вижте колко музикални произведения са написани със седмичния код от седем ноти.
Седем по седем – 49, което споменаваше Балаватска и тогава не разбирах, когато го четох. Сега почвам да разибрам. Седем в дъгата, седем в нотите/до тук са две по седем/, седем в календара/три/, седем в символа Цветето на Живота/четири/, Седем Елохима, седем букви и навярно седем цифри, знам ли, не знам.
Та това е езика на Създателя чрез който език можем да общуваме и много повече, можем също да програмираме, създаваме тоест.
Ами засега ще спра до тук. Иначе се сещам и още – връзката между календарите, маянския календар. Всичко е кодове. Китайското писмо също. А Българския календар отговаря на 64 кодоми?!?/все я забравям думичката/ в ДНК, на което и китайското писмо. Маянския календар отговаря на 260 галактическото ДНК. Смятах, че сама съм стигнала до този извод, но не. След това го прочетох в книжката на д-р Аргуелес, там е споменато. Всичко това са кодове на Създателя, Програмиста – музиката, светлината, дъгата, буквите, езика-думите-словата. Ами какво повече да кажа. Просто БЛАГОДАРЯ НА СЪЗДАТЕЛЯ НА ВСЕЛЕНАТА, КОЙТО Е ЛЮБОВ.
От тук натък, всеки ще си разбира, колкото му е дадено, програмирано в програмката, навярно. Ами не знам от тук нататък дали ще има какво да споделям повече, знам ли. Щото програмистите се учат сами на програмния език и програмки и това не е нещо, което се научава за ден, два като с магическа пръчица, иска си време. Ето, бях почнала да уча компютърно програмиране и спрях, не е било случайно. Сега щеше да ми е от полза. Както и да е.
Знаете ли как бих написала и завършила втори сезон на сериала? В първи роботите бяха предимно в ролята на жертви, а хората в ролята на съдии. Чак накрая на филма се промениха нещата и ролите взеха да се обръщат.
Та следващия сезон бих го написала като ролите на роботите и на хората са извън тези на съдия-жертва, издигнати в съзнание, над съзнанието съдия-жертва, тоест в съзнанието на Любовта, в която няма страх и където е свобода.
Навярно се досетихте как предсказват миналото и бъдещето. Просто са прочели програмките/миналата и бъдещата/, както в сериала. Знаете от къде се четат програмките, нали? Всеки знае, но не всеки ги разчита. Всичко е пред очите ни, както казват.
Та не знам какво ме очаква и кой ми е писал програмката, но усещам, че няма да ми изтрият паметта поради бъг в програмата, знам го, дори напротив – припомням си забравеното знание, явно не е случайно. Някой от програмистите се е погрижил за това.
Разбирам, че Вселената много бързо отговаря, направо светкавично на желанието – да научиш урок или да си припомниш вече учен урок и всеки урок си има цена.
ПП За една приятелка и не само/навярно, ще прочете, такова е усещането ми/. Тя ми зададе въпрос на който не можах да отговоря тогава. Сега имам отговор.
Когато сме сключили писмено споразумение с програмист на живота – как можем да го развалим? Ами пак писмено. По аналогия на всичко в света, което виждаме. Ако има условия е нужно да ги знаем, за да се получи.
Щото един си дава и упълномощава друг, да извършва дела от негово име с подпис и пълномощно. Така е и в духовния свят. Но всички споразумения подлежат на промяна. Един вид нужно е ново споразумение, за да се развали старото, което обявява старото за невалидно.Прекрасен Ден! И нека целия свят бъде Щастлив и Благословен, както си пожелават Учителите от Далечния Изток.

Ц.Д.
27.09.2017 -9-9-9 Ако събирам три по девет 27, равно на девет, ако събирам 9 и 9 равно на 18-9. … Сметнала съм неправилно с 1, но и публикацията е пусната на 27, писана на 26, та пак е правилно. Иначе се получава 1, числото на Бог.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s