ШЕСТНАДЕСЕТИ УРОК: ПЕТИ КОД – СВЕЩЕНА ГЕОМЕТРИЯ

ШЕСТНАДЕСЕТИ УРОК:ПЕТИ КОД- СВЕЩЕНА ГЕОМЕТРИЯ

 

Когато за пръв път започнах да търся за Свещената геометрия какво значи, какво е.

Да си призная честно, всичко беше така написано, с много красиви и вдъхновени думи, че нищо не разбрах.

Доста съм споделила по този въпрос, За повече може да разгледате сайта ми, който не е чел нищо

ВЪВЕДЕНИЕ

Та сега ще ви го кажа простичко и ясно. Когато човек почва да строи къща или нещо си, да създава – какво прави? Ами чертеж-геометрия. Това правят всички инженери по света.

Чертаят първоначално творението си на лист, отбелязват дължината, ширината, дълбочината. След това по тази идея строителите създават творението, което е изобразено на листа, рисунката.

Та Създателя на този код е един вид инженер-програмист. За мен това е Арктурос, седми лъч от Светлината-виолетов. Защото се свързва с Актурианските светлинни кодове, дадени. Всички те са Свещена геометрия, както и житните кръгове.

И още по-ясно –  От тези чертежи са създадени цветята, Слънчогледа/Торус рисунка, също символизира и шишарката, ананаса се вижда там, лотус/, Снежинките/всяка снежинка е шест лъчева звезда/, дърветата, животните, птиците, даже има миниатюрни същества като амеби, които са със същите геометрични форми и ние също, планетите и целия Космос, плодовете и зеленчуците, абсолютно всичко е създадено от чертежите на Свещената геометрия.

Затова и Леонардо да Винчи е използвал Цветето на Живота, за да създава своите уникални машини за времето си, та дори и за сега. Затова един учен получава нобелова награда, че успява от житен кръг да създаде машина/четох го в нета/.

Тези чертежи са сътворени от Създателя на Вселената, от който всички ние сме сътворени. Та това е Свещената геометрия. Както всеки останал код, тя съдържа в себе си и останалите. Затова от тези рисунки могат да се извличат буквите, Словото код.

Затова показахме как тези рисунки са свързани с музиката.

Архиометърът, който е вид хороскоп и изобразява един вид Маянския календар е и вид Мандала от Свещената геометрия. От този хороскоп са предсказвали бъдещето много точно, с това е известен. В него са и всички цветове на Светлината, код Светлина.

Чертежите, рисунките вселенiки имат същата сила като останалите кодове, щото всички са кодове и влияят на нашата програмка така да се каже, създадена от програмистите – Създатели-Елохим.  

Една жена преди време ми казва: Като гледам рисунката ти/ За Торус- Цветна става въпрос/ в центъра, медитирам и като почна да ми се движи и върти и да виждам фигури, фигури, фигури. Пита ме – ти да не ме омагьосваш с тази рисунка? Не, разбира се.

Тогава не знаех даже какво да и кажа. Сега разбирам. Просто тази жена се е отворила за този код, както примерно аз за код Слово. И този код Вселенски е почнал да и говори.

Това е. Когато се отворим за даден код и той се отваря за нас. И както музиката е магия/Орфей/, така и Словото може да се превърне в магия, така и рисунките може да ни въздействат магически.

Да не пропусна, да спомена. Както всеки код си има ключ с който се отварят и затварят кодовете. Така и в Свещената геометрия си има ключ за кодовете. Разбрахме за музиката това е ключа Сол. За Свещената геометрия ключа е Златното Сечение.

И колко пъти съм се питала, сега това какво е? Ето какво – ключ на кодовете от Свещената геометрия, с който може да ги активираме или да ги деактивираме, можем да отидем в рая или ада, както змията направи, змията-ключ за Словото-Материята/щото Мисъл-Думи-Форми/.

Опитах се да предам възможно най-кратко, най-общото за този код. Повече може да прочетете в сайта ми. Опитала съм да събера до колкото ми е възможно и до колкото ми се е дало по тази тема. Тези рисунки са по цял свят под една или друга форма. Явно не случайно са останали в културите на всички народи, запазили са се или Създателя се е погрижил да останат и до днес. И сега са също толкова актуални, колкото и преди хиляди години щото в тях е скрито Вселенското знание за Сътворението, както и във всеки останал код. 

Можем да ги намерим и в България, гробниците на Богомилите са със символа – Цветето на Живота и не само те. Има ги и на други места тук, което ни говори, че древните българи са познавали силата на този код – Свещена геометрия и са я използвали в живота.
Може би това е интересно и ще го поместя отново тук, което потвърждава изводите ми – Метатрон и виолетовия лъч – Арктурос-виолетовия лъч, тоест става въпрос за Арктурос.
Из публикацията за Куба на Метатрон, който съдържа 13 информационни системи – информация, според Друнвало Мелхиседек.
Владимир Костадинов споменава в статията си че, че тази фигура, както и Цветето на Живота са дадени на човечеството от Архангел Метатрон, означава “ Който стои до трона на Бога“. Метатрон се описва като мощни енергии и сили. На него се преписва даването на знанието за Дървото на Живота от Цветето на Живота и руническото знание. Говори се, че той има познания за законите, строежа и отношенията във Вселената, че отговаря за Акашовите записи, паметта. Наричат го още Шеф на Записите, макар че това определение е неточно, съдейства за връзката между Земята и Небето. Наричат го Властелин на Свещената геометрия и Законите на Вселената. Кубът на Метатрон като схема е известен с това, че представя мултиизмерността на Вселената в една схема. Лилавият цвят и осма чакра се свързват с Метатрон. Можете да го видите нарисуван на много изображения представен с Кубът на Метатрон. Много хора призовават тази мощна Вселенска енергия – Метатрон и Разум за решаване на проблеми, за получаване на знание …

КУБЪТ НА МЕТАТРОН

И да си пожелаем, това, което и Учителите от Далечния Изток си пожелаваха – Нека целият свят сега, бъде Благословен и Щастлив!

ПП Ще има и урок за шести код, откри ми се.

ПП Арктурос е моят Създател, ако все още някой не е разбрал.  НАМАСТЕ СЪЗДАТЕЛЮ!

06.10.2017 – 8

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s